Ga met ons mee naar een mooi duurzaamheidsproject, als vrijwilliger van de evenementen commissie van een duurzame Bank houden we van dit soort bedrijven.
Tien jaar geleden zijn Enver en Rodney begonnen chocola te maken. Sindsdien is er veel gebeurd en is hun chocola inmiddels een begrip voor liefhebbers van heerlijke en duurzame producten. Sinds 2019 produceren zij solar-powered en emissie-vrij in hun fabriek in de Amsterdamse cacaohaven. De fabriek is een levendige plek: het ruikt niet alleen altijd naar chocola, maar er gebeurt hier veel meer. Voordat we naar de Chocolatemakers gaan zullen we gezamenlijk lunchen bij The Breakfast Club.
De lunch bestaat uit een vooraf gekozen lunch (pancakes, sandwiches of happy egg met 2 supplementen (max.4 euro)) met 2 drankjes (keuze uit: coffee, tea en cold drinks). Vooraf aan het evenement zullen we de lunchkeuze bij jullie inventariseren.
Ontvangst met wat te drinken en natuurlijk chocola
Ontvangst bij the breakfast club waar we gaan lunchen, daarna lopen we gezamenlijk naar de Chocolate Makers waar we een uitleg krijgen over het reilen en zeilen in deze fabriek.
Inclusief Salty caramel reep: Speciaal ter ere van het 750 jarig bestaan van Amsterdam, hebben ze een prachtige reep ontwikkeld.
11.45 uur Ontvangst en lunchen in the breakfast club.
13.10 uur Samen lopen naar de Chocolatemakers
13.30 uur Ontvangst, rondleiding en workshop chocoladehart maken
15.00 uur Einde
The breakfast club: Amsterdam Sloterdijk: Changiweg 110
Chocolatemakers: Radarweg 32A, Amsterdam
Zaterdag middag 24 mei 2025 van 11.45 – 15.00 uur
Je moet een trap op (en af). Het is dus helaas niet mogelijk de fabriek te bezoeken met een rolstoel.
Categorie: | Evenementen |
Club: | Evenementen commissie |
Datum: | 24 mei 2025 |
Aanmelden: | t/m 20 april 2025 |
Aanvang: | 11:45 |
Locatie: | The Breakfast Club |
Adres: | Radarweg 32A |
Plaats: | Amsterdam |